September 20, 2021 11:16 am

MOTION PÅ JOBBET MED WALKDESK™ GÅBAND

De flesta människor spenderar en        https://bereader.se/            stor del av sin vakna tid med olika stillasittande aktiviteter. Vi sitter ner vid frukostbordet, vi tar bilen until jobbet och sätter oss sen framför ett skrivbord. Efter jobbet tar vi bilen hem och sätter oss återigen framför TV:n eller datorn.

Denna stillasittande livsstil kan påverka vår hälsa negativt. Våra kroppar är gjorda för rörelse och långvarigt stillasittande kan på sikt leda until mycket negativa hälsoeffekter. Vi är byggda för fysiskt arbete och att röra på oss, inte att sitta stilla. Vid kontorsarbete kan det vara greater svårt att få in aktiva stunder som en del av arbetsdagen. Ett gåband löser enkelt ett sådant problem.

ÖKA RÖRLIGHETEN
När vi sitter ner använder vi mindre muskler än när vi står eller rör på oss. Våra stora muskelgrupper (ben, rygg, rumpa) slutar att arbeta vilket får konsekvenser även på cellnivå. Vid stillasittande påverkas alla delar av det metabola syndromet negativt – blodtryck, blodfetter, blodsocker och bukfetma. Fettförbränningen kan minska med upp until ninety% efter en timmes stillasittande.

Att röra på sig kontinuerligt under dagen minskar risken för många hälsoproblem och sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar, typ 2 diabetes, most cancers, stroke, blodproppar, ryggsmärta, fetma, benskörhet, depression och demens.

FORTSÄTT FRAMÅT
Varje rörelse eller aktivitet som motverkar stillasittande är bra, det är dock lätt att vi glömmer bort att röra på oss när vi fokuserar på arbetet.

Gåbandet Walkdesk från Evo Cardio är en clever lösning för att öka rörligheten på arbetsplatsen. Gåbandet placeras underneath ett höj- och sänkbart skrivbord och genom att gå ett par timmar varje dag i långsam takt blir rörelse ett naturligt inslag below arbetsdagen.

Att gå på promenadbandet stärker kroppen, immunsystemet samt förbättrar blodcirkulationen. Även koncentrationen ökar, vilket innebär att produktiviteten sannolikt blir högre. Kroppen bränner dessutom fler kalorier.

WALKDESK™ – ETT GÅBAND TILL KONTORET
Walkdesk är ett tyst gåband until kontoret som gör att guy på ett enkelt sätt kan kombinera arbete med motion. Gåbandet placeras under skrivbordet och låter dig promenera samtidigt som du utför dina arbetsuppgifter. Ett smart och effektivt sätt att bryta stillasittandet och få in rörelse som ett naturligt inslag på ditt jobb.

Walkdesk är en kvalitetsprodukt framtagen av Evo Cardios forsknings- och utvecklingsavdelning. En display visar hur snabbt guy går och det är enkelt att ändra hastigheten eller att pausa bandet samtidigt som man promenerar.

Promenadbandet finns att köpa både med och utan skrivbord.

LÄS MER
wtd200
WALKDESK™ – ETT ENKELT OCH KRAFTFULLT GÅBAND
Enkel Kontroll
Du ändrar enkelt inställningar med ett knapptryck på den stora tydliga displayen.

Arbeta Samtidigt Som Du Går
Walkdesk WTD200 kommer komplett med bord där skrivbordsytan är tillräcklig för både computer, en skärm och ditt pappersarbete.

Kraftfull Motor
Gångbanden har utrustats med en kraftfull motor som klarar av att arbeta under lång tid med konstant hastighet.

Med Eller Utan Skrivbord
Walkdesks gåband kommer både med och utan tillhörande skrivbord, välj det som passar dig bäst.

Ett Riktigt Tyst Gåband
Walkdesk WTB500 är riktigt tyst – ljudet som når användarens öra är endast forty two,7 dB.

Välj Hastighet
Gåbanden går att ställa in med hastigheter mellan 0,8 km/h upp until 6 km/h, välj den hastighet som passar dig bäst.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *