September 20, 2021 10:26 am

ANSIKTSBEHANDLING HALMSTAD

En komplett ansiktsbehandling som passar            https://lhsrichardson.weebly.com/                  alla hudtyper. Inkl. Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, brynplockning, rub down och ansiktsmask. En ansiktsbehandling gör att du förstår din hud och själv kan sköta och underhålla den på bästa möjliga sätt.

Hudanalys – Fastställer problem som känslighet, benägenhet till orenheter och inflammationer.

Rengöring – Peelar bort döda hudceller, kalkavlagringar och annat som sitter fast och täpper until pormynningarna.

Ångar – Genom ånga öppnas porerna.

Porrengöring – Uttömning av djupa och ytliga orenheter.

Brynplock

Massage – Här behandlas huden med det den saknar och behöver. T ex näring, fukt eller bakteriedödande preparat.

Mask – Individuellt anpassad efter hudens behov.

Tid: 90 min.

Ansiktsbehandling 2
I denna kortare ansiktsbehandling koncentrerar vi oss på rengöringen av huden. I mån av tid ansiktsmassage och brynplockning. Denna ansiktsbehandling passar också alla hudtyper.

Hudanalys – Fastställer hassle som känslighet, benägenhet until orenheter och inflammationer, nedsatt cirkulation, nedsatt elasticitet, hudens förmåga att hålla vätska (svullnad/insjunkenhet).

Rengöring – Peelar bort döda hudceller, kalkavlagringar och annat som sitter rapid och täpper until pormynningarna.

Ångar – Genom ånga öppnas porerna.

Porrengöring – Uttömning av djupa och ytliga orenheter.

Mask – Individuellt anpassad efter hudens behov.

Tid: 60 min.

Ansiktsbehandling three
Avslappnande, cellförnyande behandling med intensiv återfuktning och antiåldrande effekt. Rengöring, hudanalys, peeling med booster och AHA-syra, ånga, portömmning, brynplockning, ansiktsmassage, guldmask, skalpmassage, frans och brynfärg. Avslutande produkter anpassade efter hudens behov.

Tid: one hundred and five min

 

EXUVIANCE GULDMASK
En mjukgörande antioxidantmask. Guldmasken jämnar ut hudens struktur och ger huden lyster. Guldmasken innehåller en blandning av polyhydroxyacids (PHA) som är den nya generationen frukt- och sockersyror. Tillsammans med A-C och E-vitaminer och extrakt av grönt te ger den en intensiv anti-åldrande effekt! Passar alla hudtyper, även känslig hud.

Tid: 25 min.

Reducerat pris i samband med ansiktsbehandling
Kurpris för 6 behandlingar

exuviance_aha_2.Jpg
EXUVIANCE AHA-BEHANDLING
Genom att pensla huden med AHA får den en bättre lyster genom peelingeffekten. AHA motverkar finnar, oren hud, pormaskar och stora porer. AHA gör att åldersfläckar minskar och huden får en jämnare struktur.

En kurbehandling på 4-6 gånger rekommenderas. Effekten av kurbehandlingen förbereds och underhålls med en hemmaprodukt ur vår AHA-serie Exuviance.

Tid: 30 min.

Kurpris för 6 behandlingar

EXUVIANCE GLOWING SKIN
En duo behandling med omedelbart resultat. Rengöring, peeling med AHA-syra och booster, guldmask, avslutande produkter anpassade efter hudens behov.

Tid: forty five min

EXUVIANCE OPTILIGHT-BEHANDLING
För en hud med ojämn pigmentering. Behandlingen förbättrar hudtonen och reducerar pigment, sol och åldersfläckar. Endast OptiLightprodukter används i behandlingen. Rengöring, booster, AHA-syra, cirkulationsökande rubdown, masks ,serum och avslutande kräm.

Tid: 45 min

EXUVIANCE PROFESSIONAL RADIANCE PEEL
Rekomenderas until alla hudtyper som är i behov av förnyelse. Retinol ger goda resultat på linjer, rynkor, ojämn pigmentering och förlorad spänst.
Även goda resultat på akne benägen hud.

Tid: 30 min inklusive hemma produkter för 1 vecka att använda efter peelingen.

Kur: 4st Retinol peelingar inklusive complete storlek på 2 st produkter (värde 918 kronor).

Bild behandling.Jpg
EXUVIANCE GLOWING SKIN
En duo behandling med omedelbart resultat. Rengöring, peeling med AHA-syra och booster, guldmask, avslutande produkter anpassade efter hudens behov.

Tid: forty five min

ANSIKTSMASSAGE
Ansiktet masseras i lymfans riktning och med det den saknar och behöver t ex näring eller fukt. En mycket avslappnande och nyttig behandling!

Tid: 25 min.

Prx 33.Jpg
PRX-T33
PRX är en the big apple, nålfri och revolutionerande behandling som ger en djup återfuktning och uppstramning av huden. Med hjälp av en utformad massageteknik har PRX en ”plumping”-effekt som ger en ökad fyllighet av huden som i sin tur leder until en reducering av linjer och rynkor. Hudton och pigmentförändringar jämnas ut och du får en omedelbar lyster. PRX passar för alla hudtyper och årstider.

Direkt efter behandlingen känns huden uppstramad och återfuktad och du slipper det som kallas “down-time”. Behandlingen kombinerar resultatet av fillers och kemiska peelingar guys utan nålar och utan/få sidoeffekter. Nåwere given som tidigare inte varit möjligt att pass̈ra i en och samma behandling. En perfekt behandling som kan pass̈ras enskilt men som får bäst effekt i kur om four-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. Du får med ett hemvårdskit för 6 dagar som förlänger effekten på din behandling.

PRX jobbar på följande:
Reducering av rynkor och fina linjer
Stimulerar hudens kollagen och återskapar fyllighet Reducerar ärrbildning och pigmentfläckar
Jämnar ut hudton och ger ett fint lyster
Ökar cellförnyelsen och ger en djup återfuktning

Tänk också på att:
– Avsluta eventuell retinolbehandling minst 15 dagar innan behandling med PRX-T33. Efter avslutad behandling kan användningen av retinol återupptas.
– Avstå från behandling med PRX-T33 direkt efter rakning eller vaxning.
– Avstå om du är gravid eller ammande.
– Undvika solen below forty eight tim efter behandlingen.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *