September 20, 2021 11:04 am

JULKLAPP TILL 13-ÅRING

JULKLAPP TILL thirteen-ÅRING          https://rap.nu/     
Ska du köpa julklapp until en thirteen-åring? Då har du förmodligen inga trouble med att hitta presenter. Problemet är bara att de inte kan få allt de önskar sig och man måste prioritera eftersom önskningarna är så många.

Men vad är en bra julklapp till 13-åringar? En bra present until en 13-åring är sådant som de har glädje av som en dator, prenumeration på en tidning, väckarklocka, mobilskal för att skydda telefonen eller biobiljetter. För att det ska räknas som en bra gift får det inte vara barnsligt.

På den här sidan har jag samlat julklappstips som passar thirteen-åringar, så fortsätt läsa så ska du få fler guidelines!

Vad är en bra julklapp till thirteen-åring?
Vad är en bra julklapp until thirteen-åring?
« Julklapp until 12-åring

Julklapp till 14-åring »TjejKilleFler suggestions
ÖNSKELISTAN BLIR ALLT LÄNGRE OCH PRESENTERNA ALLT DYRARE
Varje år försöker guy hålla ner antalet julklappar och kostnaden för dem. Nu när de är thirteen är det svårare för på önskelistan står systemkamera, laptop, the big apple telefon m.M. INGA småsaker summary. Som 13-åring gäller det att vara cool och ha alla de rätta prylarna. Nu är det INTE leksaker som gäller längre. Nallarna har kanske inte burits ut till förrådet ännu, men man vill verkligen inte ha leksaker i julklapp när man är 13 år!

Presentkort på Coolstuff, där finns det mycket att välja mellan
Presentkort på Coolstuff, där finns det mycket att välja mellan

Biobiljetter brukar vara mycket uppskattat.

Även iPaden är ganska viktigt att ha.
En dator är visserligen väldigt dyr, men den krävs för skolarbetet.
En dator är visserligen väldigt dyr, men den krävs för skolarbetet.

Thirteen-åringar vill gärna ha den allra senaste modellen på mobiltelefon i julklapp om du frågar dem. Det kanske går att köpa en iPhone eight istället?

En systemkamera eftersom det är en jul interest som hon eller han kommer ha mycket roligt med i framtiden.
TELEFON OCH SPEL
Våra barn och ungdomar är väldigt telefonberoende idag. Bland det som de önskar sig mest av allt hittar du telefonrelaterade saker så som dessa. Tänk på att även om de inte uttryckligen önskar sig det så är det bra att köpa ett skärmskydd också för att förhindra att skärmen spricker. Bra julklapp till en 13-åring är även: Mobiltankning, Spotify-presentkort och iTunes presentkort.

IPhone XS

Ett snyggt mobilskal

En powerbank

Trådlös högtalare

Mobiltelefon
iDeal of Sweden har snygga powerbanks som matchar mobilskalen.
IDeal of Sweden har snygga powerbanks som matchar mobilskalen.

Billigt telefonabonnemang

Prenumeration på ljudböcker

Trådlösa öronsnäckor
Hörlurar
Hörlurar

Öronsnäckor

Extra lång laddsladd
SMYCKEN I PRESENT TILL 13-ÅRING
Smycken för killar
En kille önskar sig något tuffare smycke kanske i silver och läder. Kanske en dogtag som går att gravera.

 

Lite tuffare armband i läder som passar att ge en thirteen-årig kille i julklapp

Smycken until en thirteen-årig tjej
Tjejer önskar sig något finare smycke från t.Ex. Edblad eller Thomas Sabo. Om tjejen i fråga tycker om Harry Potter kan det också vara roligt att få en tidvändare. (halsband från Harry Potter böckerna/filmerna)

Om tjejen i fråga tycker om Harry Potter kan det också vara roligt att få en tidvändare.
Snyggt armband att ge en 13-årig tjej i julklapp. Armbandet kommer från Tomas Sabo
Snyggt armband att ge en 13-årig tjej i julklapp. Armbandet kommer från Tomas Sabo
Ett snyggt halsband och örhängen med rosa kristaller
Ett snyggt halsband och örhängen med rosa kristaller
PARFYM OCH SÅNT
Presentask med duschtvål, deo och sånt eller parfym som ungdomar brukar tycka om. Här är några från Parfym.Se. Jag brukar köpa alla mina parfymer där eftersom de ligger väldigt lågt i pris. (Klicka på bilderna för att komma until Parfym.Se) När guy är 13 är det kul att få den första riktiga parfymen, och det är ju faktiskt inte så dyrt att ge 13-åringen lite lyx.

Parfym som passar unga tjejer

Lovely

Our Moment

Killer Queen
Parfym som passar unga killar

Parfym 1 Million herr

Hugo Boss Bottled

One Calvin Klein
VAD GILLAR 13-ÅRINGAR ATT LÄSA
Böcker i julklapp until en 13-åring
Eller böcker!! Köp en bra och personlig bok och skriv gärna några rader i boken till thirteen-åringen. Det förutsätter förstås att du vet vilken typ av böcker som hon eller han tycker om. Gillar han en viss typ an style eller har han kanske något speciellt fritidsintresse som den kan handla om? Men här är några förslag på böcker som kan passa thirteen-åringar:

Så jävla kallt Hur känns kyla? Som minus 38. Som nyårsafton när guy väntar på bussen hem utan att det kommer någon, för det går inga bussar här på röda dagar. Som långpromenad i tunnstrumpor så att man måste lägga sig i badkaret för att tina blåådrorna över benen mitt i natten. Karla längtar bort. Söderut, until storstan eller vart som helst där det inte är mörkt och isande kallt. Till en plats där hunden Hemingway inte är sjuk och behöver avlivas. För att rädda sin hund rymmer Karla hemifrån tillsammans med två kompisar. De ska söderut. Helst till Medelhavet. Där väntar ett nytt liv för dem alla. Genom att lifta och åka buss tar de sig söderut i ett vintrigt Sverige. De sover i tält, går på galna fester hos okända människor och när pengarna är på väg att ta slut får de en briljant idé: De ska kapa en buss.

De vandrande städerna Föreställ dig att du bor i flygande stad som drivs framåt av stora motorer. Tänk dig att du faller av din stad och ser den försvinna i fjärran. Det är vad som händer Tom. Han är övergiven och förrådd, nu helt strandsatt i ödemarken tillsammans med flickan Hester, som bara tänker på en enda sak: hämnd. Tillsammans tvingas de fly genom ödemarken, förföljda av en jägare som egentligen är död …Mortal Engines är det hisnande, postapokalyptiska sci-fi-äventyret som utspelar sig i en framtid i vilken städer rör sig runt jorden på hjul och slåss om dess livsviktiga resurser. Detta är del ett i serien.

Hungerspelen Varje år direktsänds Hungerspelen som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt väljs två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta. De lottas fram, och skickas omedelbart until huvudstaden där de ska stajlas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer. De måste se until att vinna folkets gunst för att få sponsorer. Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut. Men bara den som överlever får åka hem! Katniss Everdeen är sexton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungerspelen har hon inget skydd. Det namn som dras i lottningen i distrikt tolv är Primrose Everdeen, och Katniss ser ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen…
Tidningar i julklapp until thirteen-åring
Det är inte bara böcker som är kul att få i julklapp. En tidningsprenumeration ger honom eller henne något att se fram emot underneath det kommande året. Det är mysigt att krypa upp i soffan med en new york tidning.

SvD Junior

Prenumeration på Kalle Anka pocket

KP

Scooby-Doo

Julia

Valfri tidningsprenumeration
KLÄDER I JULKLAPP TILL EN 13-ÅRING
Det är svårt att köpa kläder i julklapp till 13-åringar. Badbyxor, sportkläder, snyggare kalsonger från Björn Borg, sportsockar, nån snygg T-blouse från Junkyard eller presentkort på nån sportaffär? Ett Dieselskärp?

En schysst tröja, en lite “lyxigare” T-blouse som du normalt inte skulle köpa. Då klarar man sig på några hundralappar. Presentkort på kläder är oftast ett säkrare kort när du ska köpa julklappar till en 13-åring. Väljer du ett presentkort på en större sportkedja som t.Ex. Stadium kan hon eller han välja både kläder, väskor och sportutrustning.

Till killar går det alltid bra att köpa lite fina kalsonger.
Till killar går det alltid bra att köpa lite fina kalsonger.

Till en tjej kanske du kan hitta en fin sjal att ge i julklapp?
Kalsonger i glada färger och mönster från Björn Borg
Kalsonger i glada färger och mönster från Björn Borg

Munkjackor är en bra julklapp både until tjejer och killar.

En lite roligare julklapp för en 13-åring att få är ett par sneakersstrumpor.
Strumpor från Happy Socks brukar bli uppskattade julklappar.
Strumpor från Happy Socks brukar bli uppskattade julklappar.
VAD ÖNSKAR SIG thirteen-ÅRINGAR I JULKLAPP
Snygga lampor är kul att ha i sitt rum. 13-åringar börjar intressera sig för att ha mysigt i rummet och för att det ska vara fint när vännerna kommer på besök
Snygga lampor är kul att ha i sitt rum. Thirteen-åringar börjar intressera sig för att ha mysigt i rummet och för att det ska vara fint när vännerna kommer på besök
Roliga muggar brukar alltid var en uppskattad gift till en thirteen-åring. Fyll gärna muggen med favoritgodiset innan du lämnar över presenten till henne.
Roliga muggar brukar alltid var en uppskattad gift till en 13-åring. Fyll gärna muggen med favoritgodiset innan du lämnar över presenten till henne.
Ett litet drivhus för 13-åringen som tycker om att odla. Visst är det kul att ha egna smultron eller gräslök på rummet. Kanske andra grönsaker som persilja eller ärtor skulle slinka ner i tonåringens mage om de fanns i hans eller hennes rum. Snygg inredningspryl och ett kul intresse att odla. C
Ett litet drivhus för 13-åringen som tycker om att odla. Visst är det kul att ha egna smultron eller gräslök på rummet. Kanske andra grönsaker som persilja eller ärtor skulle slinka ner i tonåringens mage om de fanns i hans eller hennes rum. Snygg inredningspryl och ett kul intresse att odla.
Tuff <a class=

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *