October 20, 2021 1:59 pm

Kreft smertebehandling

Mange medisiner i behandlingen av malignitet plager behandlingsteknikk kan brukes på en medisinsk prosedyre er tilgjengelig. Behandlingen, typen og alvoret av pine og farefaktorer i behandlingen varierer fra en pasient til en annen i henhold til individuelle tilbøyeligheter. De viktigste legemidlene som brukes for sykdomsplager i narkotiske antydede smertestillende midler, men disse medisinene risikerer å skape avhengighet og motstand mot legemidler. Maligne pasienter er regelmessig på grunn av forskjellige årsaker, kan ikke få tilfredsstillende behandling. De mest anerkjente behandlingsstrategiene er som følger:

Lettelse fra ubehag resept

Ikke-narkotiske smertestillende midler

Datterselskap narkotiske smertestillende midler

Assisterende spesialister

Verdens helseorganisasjon (WHO)- rammeverk for behandling av linjer

Psykoterapi

Intervensjonelle systemer

Aktiviteter og rygg

Gjennomføre teknikker for pine kontroll

Lettelse fra ubehag resept    kjop-adderall-online-i-norge/

Pine resept for hjelp med ubehag hos mange pasienter den grunnleggende strategien for frakobling. 70 til 90% av maligne vekstpasienter ikke-narkotiske smertestillende midler, narkotiske smertestillende midler og forskjellige blandinger av medisiner for å hjelpe til med behandling av plager i henhold til WHO-behandling. hjelp.
Utviklet toleranse overfor opioider hos pasienter med plutselig og periodisk tillegg av opioider som brukes for gjennombruddssmerter. Målet er å passere raskt, samtidig som smertelindring for å unngå bivirkninger er å bruke kortvirkende legemidler. Disse ytterligere opioider gis i munnen i tablettform, eller stikkpiller kan formes i form av pastiller under tungen kan være involvert i blodet. Brukte orale opioider er de mest egnede og billigste, men effekten av stoffet gitt på denne måten kan skyldes å starte sent. I tillegg, mens for mye medisin er igjen i blodet, som svimmelhet, døsighet og kan forårsake bivirkninger som som oppkast. Studier har vist at morfin under tungen reduserer bruken av stoffet i blodet. Dette er en regel for veien har blitt bestemt at oral bruk. Involvert i opioid fentanyl gjennom munnslimhinnen i blodet hos pasienter med avansert motstand som skal brukes mot gjennombruddssmerter. Denne medisinen brukes som pastill. Effekten av opioidmedisiner brukes som en veke starter raskt, men mange pasienter ønsker ikke å bruke stoffet på denne måten. Smerter hos kreftpasienter som får opioider gjennom munnen eller gjennom hudabsorpsjon av opioide smertestillende medisiner når de ikke er nok til å kutte ryggmargskanalen, kalt en tynn sonde som er satt inn gjennom kateteret direkte til nervene som overfører smerte, skal også gis. Denne metoden kalles morfinpumpe. Kateter satt inn i en legemiddelkombinasjon bestående av opioid analgetika og lokalbedøvelsesmidler er gitt. På denne måten kan smerte, kreftsmerter hos pasienter med lavdose oralt legemiddel med et legemiddel kuttes mye mer. Legemidlet er også involvert i systemisk sirkulasjon ville være en del av den svært lave frekvensen og alvorlighetsgraden av bivirkningene av opioidmedisiner reduseres. Hjelpemidler Hjelpemidler som nevropatisk smerte og bein smerter, smertetype, smertestillende medisiner gis for å øke effekten. Type opioide smertestillende midler, eller andre ikke-opioider for nevropatisk smerte enn smerter reagerer. Støtte til andre legemidler brukes også for å redusere bivirkninger av smertestillende midler. Alltid førstevalgsmidler for smertelindring ved nevropatiske smerter, nevropatiske smerter, men reagerer vanligvis ikke godt på konvensjonelle smertelindringsmedisiner. Antidepressiva (depresjonsmedisiner), antikonvulsiva (epilepsimedisinering), orale lokalbedøvelsesmidler, for eksempel medisiner av kortison som brukes til å behandle nevropatiske smertestillende medisiner. Antidepressiva er vanligvis førstevalget for medisiner. For dette formålet er dosene mye lavere enn dosene ved behandling av depresjon.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *